Läppförstoring i Helsingborg

Upplever du att du har smala eller tunna läppar, insjunkna läppar eller en över-/underläpp som är tydligare markerad än den andra?

Att bygga volym och skapa en läppförstoring med hjälp av fillers är idag både accepterat och vanligt. En läppförstoring med fillers är både säkert och enkelt att utföra för en erfaren och duktig injektionsbehandlare.

Läppförstoring

Genom att behandla läpparna med en fillers tillför man ny fukt i form av hyaluronsyra som bygger och skapar volym i det önskade området. Det kan handla om att man önskar att mer av läppen skall synas och då får man bygga upp den från insidan. Kanske upplever du att en del av läppen åker upp för mycket när du ler? Det kan också vara att man önskar bygga volym för att skapa en intressantare profil. Det kan också vara ett önskemål om en ökad volym i mitten av läppen för att få ett större plut eller tydligare båge.

Oavsett vad det är du vill uppnå med din läppförstoring så kan vi erbjuda dig en rad olika valmöjligheter. Tillsammans diskuterar ni just dina personliga förutsättningar och möjligheter.